slider image winter check

Alig várod a telet?
Mi alig várunk téged!

slider image winter check

Alig várod a telet?
Mi alig várunk téged!

A legkiválóbb ajánlatok, hogy télen is élvezetes legyen a vezetés.

Szeretné, ha Hyundai autója télen is ugyanannyi élményt nyújtana, mint a melegebb hónapokban? Hozza el autóját egy Hyundai téli átvizsgálásra, és alaposan ellenőrizzük azt. A Hyundai szakembereitől hasznos tanácsokat is kaphat arra, hogy hogyan viselheti gondját autójának a téli hónapok során.

Aktív életviteléhez igazodó megoldásokkal és fokozott kényelemmel segítünk, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki a télből. Nézze meg a saját szemével!

winter check image
A biztonság kedvéért – Hyundai téli átvizsgálás.

A hideg, a jég és a hó minden gépkocsit megvisel – ez alól a Hyundai sem kivétel. Fusson neki felszabadultan a téli időszaknak. Hozza el autóját Hyundai téli átvizsgálásra, és szakembereink a lehető legalaposabban felmérik a jármű állapotát. Ennek során ellenőrzik az összes fődarabot, valamint a folyadékszinteket.

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Első és hátsó világítás
 • Fényszóró beállítások
 • Abroncsok
 • Klímaberendezés
 • Ablaktörlő / -mosó rendszer
 • Szélvédő
 • Akkumulátor
 • Olajszint
 • Szűrők
 • Fékrendszer
 • AdBlue®
  és számos egyéb alkatrész

Hogy télen is minden zökkenőmentesen működjön.

our complete winter wheels

Első osztályú teljesítmény – a Hyundai teljes téli kerékkínálata

Mit szólna egy új kerékkészlethez? Minden rendben van téli abroncsaival? A Hyundai készre szerelt téli kerekek széles választékával várja Önt és Hyundai gépkocsiját.

Hyundai wheel and tyre service

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Ha tartósan 7°C alá süllyed a hőmérséklet, ideje téli abroncsokra váltania. A lágyabb gumikeverék fokozott biztonságot nyújt a téli utakon. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket.

Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a telet. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

Wheel alignment

Futómű-beállítás

A helyes kerékbeállítás javítja az úttartást és maximalizálja a gumiabroncsok élettartamát. Ellenőrizzük a beállítást, hogy megfelel-e a Hyundai specifikációinak. Ha szükséges, szakembereink beállítják a megfelelő értékeket.

Wheel storage bags

Keréktároló táskák

A téli időszakban gondoskodjon nyári keréktárcsáinak és abroncsainak a védelméről: a tároló táskákban biztonságosan szállíthatja és tisztán tárolhatja azokat.

Tele energiával, hidegben és melegben.

Hyundai szakértői tanácsok.

Ellenőriztesse időben indító akkumulátorát. A legtöbb meghibásodás az indító akkumulátor miatt következik be. Ezt Európa számos autóklubjának statisztikái igazolják: az összes meghibásodás csaknem felét nem megfelelően működő akkumulátorok okozzák.

 • A meghibásodások aránya tovább nőtt a koronavírus-járvány idején, ami a járműhasználat eltérő módjára vezethető vissza. Sokan otthonról dolgoztak, és ritkán használták autójukat, akkor is csak rövid távolságokra. Emiatt az akkumulátor nem kapott elegendő töltést.
 • Ezen felül télen az alacsony hőmérséklet miatt jelentős mértékben csökken az akkumulátorok kapacitása.

Keressen fel tehát minket, és kérje idejében a Hyundai akkumulátor ellenőrzést.

Hyundai expert tip
Battery check

Akkumulátor ellenőrzés

Indítsa lendületesen az utazást. A Hyundai szerviz munkatársai felmérik az akkumulátor töltési teljesítményét és általános állapotát, meghatározzák a meghibásodás valószínűségét, és ha szükséges, különböző megoldási lehetőségeket javasolnak.

Pakoljon be, és irány a sípálya!

Cross bars & Roof carriers

Keresztlécek

Ha rugalmasan szeretne még több csomagot szállítani. Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten a Hyundai modellek tetősínjeihez terveztük. Gyorsan és egyszerűen felszerelhetők, így ha eljön az utazás ideje, semmit nem kell otthon hagyniuk.

Roof boxes

Tetőboxok

Akár síléceket, akár nehéz csomagokat szállít, a Hyundai tetőboxok rengeteg férőhelyet és megnyugtató biztonságot kínálnak. Könnyen felszerelhetők, és mindkét oldalról nyitható fedelüknek köszönhetően villámgyorsan pakolhatók.

A zökkenőmentes téli használatért.

Csomagtéri tálca toldattal

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes, megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan tálcával tisztán tarthatja a csomagteret. Kihajtható része síkba fektetett ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet, rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

Eredeti Hyundai ablaktörlők

Válassza az eredeti Hyundai ablaktörlő lapátokat: tökéletesen illeszkednek, és egyenletes erővel simulnak az üvegfelületre, így hosszú időn át hatékonyan tisztítják szélvédőjét.

Hyundai Genuine wiper blades
Winter care kit

Téli autóápolási készlet

Ezzel a praktikus autóápolási készlettel mindig, mindent tisztán láthat. A készlet tartalma: egy üveg téli ablakmosó folyadék koncentrátum, egy pumpás szélvédő jégtelenítő spray, egy jégkaparó, valamint törlőszivacsok.

Fokozott biztonság minden helyzetben.

Added security in any situation

Hyundai asszisztencia szolgáltatás: Gondoskodunk Önről.

A dolgok nem mindig alakulnak a tervek szerint, a Hyundai asszisztencia szolgáltatás jóvoltából azonban mindig biztos lehet abban, hogy végül megoldódnak – bármerre járjon is. A széles körű asszisztencia szolgáltatás egész Európában igénybe vehető. Gyorsan, mindenre kiterjedően.

Safety bag

Biztonsági táska

Érvényes még az elsősegélynyújtó készlete? 2 év után lejár. A biztonsági csomag két láthatósági mellényt, elakadásjelző háromszöget, valamint elsősegélynyújtó készletet tartalmaz – ezek számos európai országban kötelező tartozéknak számítanak.

Hyundai Lifetime MapCare™

Hyundai Lifetime MapCare

Ingyenes térképfrissítések az Ön Hyundai gépkocsijához. A Hyundai navigációs rendszerrel szerelt, 2010 után gyártott összes Hyundai modellhez, a típus beszüntetését követő tizedik évig. A szolgáltatás minden gyári beépítésű Hyundai navigációs rendszer esetében igénybe vehető, feltéve, hogy a gépkocsit végig a Hyundai kereskedői hálózatában szervizelték.

Pre-check before general inspection

Műszaki vizsgát megelőző átvizsgálás

Hamarosan esedékes járműve műszaki vizsgája? Szakembereink kedvező feltételekkel ellenőrzik autója állapotát, hogy problémamentesen megfeleljen a vizsgán.

Hyundai brake check

Hyundai fékellenőrzés

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően gyengül, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Rendszeres ellenőrzéssel viszont mindig abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Hyundai Genuine brake pads and discs

Eredeti Hyundai fékbetétek és -tárcsák

Válassza az eredeti Hyundai alkatrészeket, hogy mindig élvezetes, biztonságos vezetésben lehessen része. Az eredeti Hyundai féktárcsák és -betétek minőségében megbízhat.